Zaalkampioen Westlandia Handbal E2

Naaldwijk 27.03.2017 – Zondag 26 maart stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor de jongens E2 van Westlandia handbal.

Zij moesten namelijk spelen tegen de nummer 1, SOS-Kwieksport. Bij winst zou Westlandia kampioen zijn, bij verlies SOS-Kwieksport. Een wedstrijd waar dus veel vanaf hing!

Met een overvolle tribune, veel toeters en een trommel was het publiek er helemaal klaar voor. De mannen van Heren 1 waren deze week team van de week en mochten mee oplopen. Ontzettend leuk en enorm bedankt voor de support! De jongens hielden in de eerste helft het hoofd koel en wisten met een overtuigende voorsprong van 11-4 de rust in te gaan.

Na de rust werd het nog heel even spannend toen SOS-Kwieksport goed terug kwam en de jongens van Westlandia even in een dipje zaten. Ze wisten hun voorsprong echter te behouden en na wat flinke aanmoedigingen van coaches en publiek wisten zij hun concentratie weer te pakken en gingen ze voor de volle winst.

Met een eindstand van 27-14 hebben de Jongens E2 van Westlandia handbal het zaalkampioenschap na een hele goede competitie binnengehaald. Mede namens hun sponsor Impegno hebben zij nog een mooi shirt gekregen en gaan zij binnenkort zwemmen in de Boetzelaer!